ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΜΙΚΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΠΡΟΣ: ΔΙΟΙΚΗΣΗ HQF
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΣΕΠΕ, ΜΜΕ

Σε μεγάλο μέρος των εργαζομένων στο ΜΙΜΙΚΟ δεν έχει καταβληθεί ακόμα το επίδομα αδείας. Το συγκεκριμένο επίδομα πρέπει να καταβάλλεται μαζί με την άδεια του εργαζόμενου, προκειμένου να μπορέσει να το αξιοποιήσει κατά τη διάρκειά της. Η ανάπαυση και οι διακοπές δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη για να μπορέσει ο εργαζόμενος να ξεκουραστεί από την κόπωση μιας ολόκληρης χρονιάς, στη δουλειά και τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Ακόμα περισσότερο που για τους περισσότερους το επίδομα θα χρησιμοποιηθεί για να καλύψουν ακόμα πιο πιεστικές ανάγκες. Γι' αυτό η συνεχιζόμενη μη καταβολή του, δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα, καθώς ο Σεπτέμβρης είναι μήνας μεγάλων εξόδων για την εργατική-λαϊκή οικογένεια.


Καμιά επίφαση οικονομικής δυσχέρειας δεν μπορεί να δικαιολογήσει τόσο μεγάλη καθυστέρηση, σε μια επιχείρηση συμφερόντων Φιλίππου, ενός από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους. Το σωματείο μας απαιτεί από τη διοίκηση της επιχείρησης την άμεση καταβολή του σε όλους και την ομαλή εξόφληση κάθε άλλης υποχρέωσης προς τους εργαζόμενους στη συνέχεια.

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Απρίλιος 2019
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Π.Α.ΜΕ. Web Radio