ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ Ν ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΡΑΝΤΟΥΣΑ Μ. ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι περιοδείες του Συνδικάτου μας σε Σαβοϊδάκη, FreshSnack και ΜΕΒΓΑΛ, με την παρουσία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών, Μ. Καραντούσα. Οι περιοδείες αφορούσαν την ενημέρωση των εργαζομένων του κλάδου για τις τελευταίες εξελίξεις στα εργασιακά, κάλεσμα για να δυναμώσει η οργάνωση των εργαζομένων στο Συνδικάτο και η ανάγκη συμμετοχής των εργαζομένων του κλάδου της Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου μας.
Στα πλαίσια της συζήτησης που αναπτύχθηκε με τους εργαζόμενους, μεταφέρθηκε πανελλαδική εμπειρία από τους αγώνες που γίνονται σε μια σειρά χώρους δουλειάς και βάζουν στόχο την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών. Τέλος απευθύνθηκε κάλεσμα αγώνα και προετοιμασίαςπανεργατικής απεργίας ενάντια στο νόμο Χατζηδάκη.

Αύγουστος 2022