Κλείσιμο coca-cola στην Πάτρα

Καταγγέλλουμε το πολυεθνικό μονοπώλιο COCA-COLA 3Ε για την απόφαση του να κλείσει το υποκατάστημα στην Πάτρα (αποθήκη-διακίνηση) στέλνοντας στην ανεργία ακόμη 30 εργαζόμενους. Η επίθεση που έχει εξαπολύσει βρίσκει συμμάχους του την κυβέρνηση, την Ε.Ε, τον κυβερνητικό-εργοδοτικό συνδικαλισμό. Μετά το κλείσιμο της παραγωγής στην Θεσσαλονίκη και το τμήμα παραγωγής χυμών στο Βόλο, προχωρεί τώρα τα αντεργατικά της σχέδια στην Πάτρα.

Διαθέτει πακτωλό εκατομμυρίων για να ονομάσει τις απολύσεις, εθελούσιες εξόδους. Χρόνια τώρα έχει απομυζήσει τεράστια κέρδη από τον ιδρώτα των εργαζόμενων. Είναι χιλιάδες οι εργαζόμενοι που έχει πετάξει στο δρόμο, τα τελευταία χρόνια.

Υπερασπίζονται το ταξικό τους συμφέρον με λύσσα απέναντι στους εργαζόμενους. Δεν υπολογίζουν τίποτα παρά μόνο το κέρδος.

Η ομοσπονδία στέκεται στο πλευρό του σωματείου και στο σύνολο των συναδέλφων στο εργοστάσιο της Πάτρας.

Συνάδελφοι-σες

Σας καλούμε να μην υποκύψετε στον εκβιασμό της COCA-COLA 3Ε να αντισταθείτε για εσάς και τις οικογένειες σας συσπειρωμένοι στο σωματείο σας. Αξιοπρέπεια είναι η σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους και όχι τα εκατομμύρια της COCA-COLA 3Ε. Απαιτούμε από την εργοδοσία να πάρει πίσω τώρα την απόφαση της.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ιούνιος 2018