ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ "ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ"
Η σωματειακή επιτροπή της Μελισσοκομικής καταγγέλλει τις παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις στις οποίες προέβει η εργοδοσία της «EURODRIP».
Ξέρουμε καλά ότι η εργοδοσία φοβάται την οργάνωση των αγώνων, τρέμει όταν οι εργάτες πάρουν την απόφαση να διεκδικήσουν το δίκιο τους.
Είστε από τα σωματεία που δίνουν τη μάχη για καλύτερους και αξιοπρεπείς όρους δουλειάς για αυτό μπαίνετε στο μάτι της εργοδοσίας. Ενωμένοι όμως θα νικήσουμε. Πριν περίπου ένα μήνα είχαμε το ίδιο πρόβλημα με εσάς, η εργοδοσία της Μελισσοκομικής προσπάθησε να απολύσει πρωτοπόρους εργαζόμενους μέλη της σωματειακής επιτροπής. Μπήκαμε μπροστά να το αντιμετωπίσουμε και πραγματοποιήσαμε τριήμερη απεργία.


Αυτό πίεσε την εργοδοσία και οι απολύσεις πάρθηκαν πίσω. Το σωματείο σας στάθηκε στο πλάι μας όταν αντιμετωπίζαμε τις τρομοκρατικές
απολύσεις της εργοδοσίας και σταθήκαμε μαζί στην ίδια αλυσίδα στη πύλη της «Μελισσοκομικής» (μεταξύ των συναδέλφων που είχαν έρθει στη πύλη ήταν και ο ένας που επιχειρεί η δικιά σας εργοδοσία να απολύσει).
Τώρα είναι η σειρά μας να συμβάλλουμε στον αγώνα σας. Ο αγώνας σας είναι και δικός μας, θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια για την ανάκληση των
απολύσεων, για το δικαίωμα στη δουλειά.
ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Απρίλιος 2019
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Π.Α.ΜΕ. Web Radio