ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΒΓΑ ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

Καταγγέλλουμε την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ που ακόμα βρίσκεται στην διοίκηση της και είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ο γνωστός επιχειρηματίας-συνδικαλιστής Καραγεωργόπουλος. Ο συγκεκριμένος συνεχίζει να είναι και πρόεδρος της ομοσπονδίας ιδιωτικών υπαλλήλων, αλλά παράλληλα να είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΙΜΙΝΓΚ Α.Ε» η οποία δραστηριοποιείται σε τυχερά παιχνίδια, καζίνο, αξιοποιεί και διαχειρίζεται ακίνητα παρέχει ως εργολάβος εργαζόμενους και συμβουλές σε άλλους εργοδότες.

Οι ευθύνες της διοίκησης της ΓΣΕΕ είναι μεγάλες.
Στο όνομα της υπεράσπισης των εργαζόμενων εκτός από τους εργατοπατέρες τώρα αποκτήσαμε και εργοδότες.
Ο κατήφορος τους δεν έχει σταματημό.

Ζητάμε να συνεδριάσει άμεσα το διοικητικό συμβούλιο της ΓΣΕΕ και να αποπέμψει από τα όργανα της τον συγκεκριμένο εργοδότη, ο οποίος δεν έχει καμία θέση και σχέση με τους εργαζόμενους.
Άλλωστε μπορεί από καλύτερη θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στις ενώσεις των εργοδοτών, στον ίδιο τον ΣΕΒ.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

Σεπτέμβριος 2018