ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ

Συναδέλφισες — συνάδελφοι
Το τελευταίο διάστημα και παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις μας προς την εταιρία δεν έχουμε ακόμη λάβει σαφείς απαντήσεις για αρκετά αιτήματα μας. Καταγγέλλουμε επίσης την τακτική της εταιρίας με την οποία συνεχίζει να χρησιμοποίει τους εργάτες και σε εργασίες που δεν είναι της αρμοδιότητας ΤΟυς.


Συναδέλφισες - συνάδελφοι
Είναι καθαρό ότι η εργοδοσία έχει θορυβηθεί και ενοχληθεί από όλη την δραστηριότητα που εχεί αναπτύξει το Σωματείο μας όλο το προηγούμενο διάστημα,κατακτώντας κάποιες καλύτερες συνθήκες εργασίας, μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Έχει ενοχληθεί από τον αγώνα μας για ΣΣΕ.
Ακριβώς αυτή την δραστηριότητα θέλει να ανακόψει η εργοδοσία και για αυτόν τον λόγο με απαράδεκτες ενέργειες και μεθοδεύσεις (χαρακτηρίζοντας μάλιστα τα μέλη του Σωματείου ως σκουπίδια) προσπαθεί να επιβάλει σιγή ιχθύος στους χώρους εργασίας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους του κλάδου να συσπειρωθούν στο Σωματείο συλλογικά και οργανωμένα να συμμετάσχουν οτην απεργία που κήρυξε το Σωματείο μας μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για την ΠΕΜΠΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018.
Να απαιτήσουμε
1)υπογραφή ΣΣΕ
2)καμία απόλυση στον κλάδο
3)προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
4)επαναφορά των μισθών στα προ των μειώσεων επίπεδα
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του νομού όλων των κλάδων,τα Σωματεία του νομού,να εκφράσουν έμπρακτα την συμπαράσταση τους στο Σωματείο μας και να καταδικάσουν την στάση της εργοδοσίας.
Επίσης καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν την Τρίτη 20 Φλεβάρη στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιήσει το Εργατικό Κέντρο στην εφορία ενάντια στους πλειστηριασμούς. Απαιτούμε άμεση κατάργηση των πλειστηριασμών, να μην χάσει καμία λαϊκή οικογένεια το σπίτι της!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΦΛΕΒΑΡΗ

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Νοέμβριος 2018
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Π.Α.ΜΕ. Web Radio