ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΜΣΤΕΛ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ 5 ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΝΔΡΑΣ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ

Το σωματείο μας είχε αποφασίσει να στηρίξει εμπράκτως τους πληγέντες απο τις πλημμύρες στον Δήμο Μάνδρας και την Τρίτη 6/2 υλοποίησε την απόφαση του αυτή,παραδίδοντας στο 5ο δημοτικό σχολείο τεχνολογικό εξοπλισμό και παιχνίδια για το νηπιαγωγείο. Είχε προηγηθεί επικοινωνία του σωματείου με τον διευθυντή του σχολείου, όπου και μας αναφέρθηκαν οι παραπάνω ανάγκες. Στη δαπάνη συμμετείχε και το σωματείο της Πάτρας και η παράδοση στο σχολείο εγινε απο κοινού με τους συναδέλφους, σε μια πραγματικά πολύ συγκινητική ατμόσφαιρα.

'Όταν τα φώτα της δημοσιότητας έσβησαν, εξαφανίστηκε και η «φιλανθρωπία» των μεγαλοσχημόνων που επιδόθηκαν σε αγώνα δρόμου εν μέσω των τραγικών γεγονότων των φονικών πλημμυρών, για το ποιος θα τερματίσει πρώτος σε υποκρισία προκειμένου να εξασφαλίσει περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο και προβολή. Η αλληλεγγύη των εργαζομένων όμως είναι ακόμη εδώ, όπως ήταν από την πρώτη στιγμή. Χαιρόμαστε ειλικρινά που υλοποιήσαμε τη δέσμευση μας και σταθήκαμε αρωγοί στο πολύ δύσκολο έργο των δασκάλων του 5ου δημοτικού, οι οποίοι ευχαρίστησαν όλους τους εργαζόμενους στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία για την προσφορά τους. Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, τα χαμόγελα, τα τραγούδια και τα επιφωνήματα χαράς που εισπράξαμε απο τα παιδιά, μας γέμισαν αισιοδοξία και δύναμη . Πόσω δε μάλλον όταν αυτά τα ακούσαμε και τα είδαμε στη Μάνδρα, μια πόλη που παλεύει να σταθεί στα πόδια της, μια πόλη που μόλις τον Νοέμβρη θρήνησε 24 νεκρούς - θύματα της διαχρονικής και εγκληματικής αδιαφορίας της πολιτείας.

Απρίλιος 2018