ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΒΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 12 ΓΕΝΑΡΗ Τώρα είναι ώρα οργάνωσης και πάλης Όλοι στον Αγώνα

Το σωματείο μας στρατεύεται με την απόφαση της ομοσπονδίας Γάλακτος Τροφίμων Ποτών για απεργία και θα δώσει την μάχη αυτή με όλες του τις δυνάμεις. Τις επόμενες μέρες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρνει το πολυνομοσχέδιο προς ψήφιση στη βουλή που είναι παραγγελιά των βιομηχάνων-τραπεζιτών-δανειστών. Με αυτό βάζουν χέρι ακόμα περισσότερο στην τσέπη της εργατικής οικογένειας με νέους φόρους και χαράτσια, ξεπουλάνε και παραδίνουν στα μονοπώλια το δημόσιο πλούτο που έχουμε φτιάξει από την δική μας εργασία.Βγάζουν στο σφυρί με την επέκταση των πλειστηριασμών χιλιάδες εργατικά νοικοκυριά στο δρόμο. Ετοιμάζουν νέο κύκλο καταστολής και κτύπημα στο δικαίωμα της απεργίας μέσα στους χώρους δουλειάς.

Όμως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, όσο και να θέλουν να βάλουν στον γύψο τους αγώνες, τόσο αποκαλύπτονται ο φόβος και η ανησυχία τους. Εμείς τους υποσχόμαστε ότι δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, θα κάνουμε την νύχτα-μέρα ώστε να συγκεντρώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση.
Αυτή θα είναι η συμβολή του σωματείου μας στο ανέβασμα της ταξικής πάλης, της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος, για να απαλλαγούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε από τους δυνάστες μας , τα μονοπώλια και το πολιτικό τους προσωπικό.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες να συμμετέχουν στο πρόγραμμα δράσης του σωματείου και της ομοσπονδίας υλοποιώντας με σαφή τρόπο την αντίθεση μας στην σχεδιασμένη από κοινού επίθεση της κυβέρνησης και μεγαλοεργοδοσίας.

• Τρίτη 9/1 στις 4μμ όλες και όλοι σε συγκέντρωση στην Ομόνοια.

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ιανουάριος 2019
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Π.Α.ΜΕ. Web Radio