ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ Α.Ε ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΜΣΤΕΛ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Συνάδελφοι, με την έναρξη της νέας χρονιάς η κυβέρνηση υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της απέναντι στο ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση και υπακούοντας στις εντολές του ΣΕΒ, φέρνει το πολυνομοσχέδιο με τα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα προκειμένου να κλείσει την 3η αξιολόγηση.
Το πακέτο μέτρων περιλαμβάνει νέα χτυπήματα στα εργασιακά, περαιτέρω εμπόδια στην κήρυξη απεργίας και υπονόμευση της συνδικαλιστικής δράσης και συλλογικής διεκδίκησης των εργαζομένων, ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που θα οδηγήσουν τις λαϊκές κατοικίες στα χέρια των τραπεζών, νέες μειώσεις σε συντάξεις, κοινωνικές παροχές και αφορολόγητο. Η πλειοψηφία του σωματείου ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της ομοσπονδίας μας, θα συμμετάσχει στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16:00 στην Ομόνοια, και στην απεργία και το συλλαλητήριο που έχει εξαγγελθεί για την ημέρα της ψήφισης του.

Ιανουάριος 2018