ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ TASTY FOODS ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΡΑ ΑΙΓΙΟΥ (COCA-COLA)

Συνάδελφοι-σες καταγγέλουμε την απαράδεκτη πρακτική του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων COCA COLA-AΥΡΑ-στο Αίγιο,εναντίον της συναδέλφου Στεφανάκου Γεωργιας, μέλος της διοίκησης ομοσπονδίας τροφίμων ποτών Γάλακτος και αναπληρωτή γραμματέα του κλαδικού συνδικάτου τροφίμων του νομού Αχαίας.

Με μπροστάρη τον πρόεδρο του επιχειρησιακού σωματείου έγινε τροποποίηση του καταστατικού του σωματείου με όρο οτι δεν μπορεί ένας συνάδελφος να είναι παράλληλα μέλος του επιχειρησιακού και του κλαδικού συνδικάτου,αλλά και ομοιοεπαγγελματικού σωματείου του ιδίου κλάδου.
Η απαράδεκτη και κατάπτυστη αυτή πρακτική δείχνει φανερά τους στόχους και τους σκοπούς του σωματείου που στρέφεται ενάντια στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και θέλει να απομονώσει συνδικαλιστές .που παλεύουν ενάντια στην εργοδοσία και στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό.
Είναι μια συνέχεια των πρακτικών.των εργατοπατεράδων της Γ.Σ.Ε.Ε και των συμβιβασμένων πλειοψηφειών της, που θέλουν να φιμώσουν τον ταξικό συνδικαλισμό το Π.Α.Μ.Ε και γενικότερα το κίνημα.
Όλοι οι συνάδελφοι της TASTY και το Δ.Σ του σωματείου καλούμε να απομονώσουμε αυτά τα φαινόμενα εκφυλισμού του εργατικού κινήματος.
Οι εργαζόμενοι οι ίδιοι πρέπει να τους αποβάλουν και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Μάιος 2022
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Π.Α.ΜΕ. Web Radio