ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ Δ.ΚΕΛΑΙΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Α.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30ΠΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Στις 14 Δεκέμβρη όλοι απεργούμε. Δεν ανεχόμαστε να δουλεύουμε και να ζούμε με ψίχουλα για να κερδίζουν τα αφεντικά μας. Δεν μας ξεγελάν τα πανηγύρια της κυβέρνησης για την ανάπτυξη που έρχεται. Είναι ανάπτυξη για τους μεγαλοεπιχειρηματίες ενώ για εμάς σημαίνει διαιώνιση και επέκταση των αντεργατικών μέτρων
 Μειώσεις αποδοχών. Μισθοί των 500 ευρώ
 Πλειστηριασμοί και κατασχέσεις.
 Αύξηση φόρων και μείωση κοινωνικών δαπανών
 Κατάργηση του δικαιώματος στην απεργία

Απέναντι στα σχέδιά τους, εμείς οργανώνουμε την πάλη μας. Στις 14 Δεκέμβρη νεκρώνουμε τους χώρους δουλειάς. Συσπειρωνόμαστε στο σωματείο μας. Συμμετέχουμε στην πάλη της Ομοσπονδίας μας για υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
• Διασφάλιση των θέσεων εργασίας, όλων των συναδέλφων με τα δικαιώματά τους
• Υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων με αυξήσεις χωρίς διαχωρισμό νέων και παλιών, κατοχύρωση δικαιωμάτων, αναγνώριση ειδικοτήτων, καταβολή επιδομάτων.
• Άμεση επιστροφή των μισθών στα προ μειώσεων επίπεδα.
• Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία. Να σταματήσει η τρομοκρατία. Να απομακρυνθούν τώρα οι κάμερες από τους χώρους δουλειάς
• Να σταματήσει η φοροληστεία. Αφορολόγητο στα 20000€ και 5000 για κάθε παιδί

Ιανουάριος 2018