ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ


Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την προκλητική προσαγωγή μελών του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής από αστυνομικές δυνάμεις στα Άνω Λιόσια, γιατί τοποθετούσαν αφίσες σχετικές με τις αρχαιρεσίες του Σωματείου τους. Η λύσσα κυβέρνησης και εργοδοσίας για οτιδήποτε σχετικό με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και τις διαδικασίες του είναι δεδομένη και αποκαλύπτεται καθημερινά με πολλούς τρόπους και μεθοδεύσεις. Ο στόχος τους είναι συγκεκριμένος: σιχαίνονται την οργάνωση της εργατικής τάξης και για αυτό τρομοκρατούν και βάζουν εμπόδια στο να έρθουν οι εργαζόμενοι σε επαφή με τα σωματεία τους, ώστε να μην αγωνίζονται συλλογικά και οργανωμένα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και την εργοδοτική αυθαιρεσία.


Καλά θα κάνουν όμως να καταπιούν την απέχθειά τους και κυρίως να κατεβάσουν τα ξερά τους από τους πρωτοπόρους αγωνιστές και τα σωματεία τους.
Γιατί το μόνο τελικά που καταφέρνουν είναι να πεισμώνουν ακόμη περισσότερο την εργατική τάξη που αποτελεί την ασπίδα προστασίας των εργατικών οργανώσεων και των εκπροσώπων της.
Να μην τολμήσουν να παρέμβουν ξανά σε καμία δράση και λειτουργία των Συνδικάτων.
Έχουν γνώση οι φύλακες!

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ιανουάριος 2023
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Π.Α.ΜΕ. Web Radio