ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ Ν ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Ν. Αττικής και Νήσων εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας, στα επιχειρησιακά σωματεία και στους εργαζόμενους των εταιρειών ΚΑΝΑΚΙ (Μαγούλα Αττικής) & ΜΙΜΙΚΟΣ (Αρτάκη Εύβοιας), συμφερόντων του ομίλου Φιλίππου για τις απεργιακές κινητοποιήσεις που θα γίνουν με αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων τους, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 και οι οποίες αφορούν την καθυστέρηση της καταβολής της μισθοδοσίας και των δεδουλευμένων των εργαζομένων.

Το συνδικάτο μαζί με την Ομοσπονδία του κλάδου και με όλα τα ταξικά επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου θα είμαστε πάντα πρωτοπόροι στους εργατικούς αγώνες για την υπεράσπιση όλων των εργατικών δικαιωμάτων, για την διασφάλιση του 5νθήμερου, 8ωρου, για την υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς και για νέες κατακτήσεις των εργαζομένων στο κλάδο των τροφίμων και ποτών.

Ιανουάριος 2023