ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ EMFI ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ


Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώνει όλους τους εργαζόμενους ότι την Πέμπτη 5 Μαΐου πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση με την πλευρά της εργοδοσίας με θέμα την απάντηση της στο πλαίσιο αιτημάτων που της είχαμε καταθέσει. Η εργοδοσία μέσω των στελεχών της, προσήλθε στην συνάντηση άλλη μια φορά χωρίς ξεκάθαρες απαντήσεις πάνω στα αιτήματα των εργαζομένων και λέγοντας ασάφειες. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να κερδίσει χρόνο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε επαναλαμβανόμενες προσπάθειες για να βρεθεί λύση. Η εργοδοσία από την πλευρά της εμπαίζει εμάς και τις οικογένειες μας με λογιστική λογική και με λύσεις από μήνα σε μήνα. Όπως για παράδειγμα αυτό που μας είπαν πως πρέπει να περιμένουμε να δούμε πιο θα είναι το κόστος της μισθοδοσίας του Μαΐου(10 Ιουνίου) με την αύξηση στον κατώτατο μισθό που ανακοινώσε η κυβέρνηση για να μας πουν αν θα πάρουμε κάποια αύξηση.

Έγινε ξεκάθαρο προς την εργοδοσία ότι ο εμπαιγμός και η κοροϊδία από την πλευρά τους, έχει διαταράξει τις σχέσεις μας και απαιτούμε άμεση συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο για ουσιαστικές απαντήσεις πάνω στα αιτήματα μας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε επαγρύπνηση. Μετά την συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο θα προχωρήσουμε σε Γενική Συνέλευση όπου και θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε όλοι μαζί τις επόμενες κινήσεις μας.

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Μάιος 2022
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Π.Α.ΜΕ. Web Radio