ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ HELLENIC QUALITY FOODS ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΩΡΟ ΔΙΑΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ


Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η κατασκευή νέου χώρου διαλείμματος εντός του πτηνοσφαγείου. Μεταφέρουμε την αγανάκτηση όλων μας σε σχέση με αυτόν. Ενδεικτικά και μόνο αναφέρουμε ότι για να πάμε σε αυτόν πρέπει να ανεβούμε 3 επίπεδα με σκάλες αφού προηγουμένως ο συγκεκριμένος χώρος είχε χρήση παταριού! Επίσης θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός ότι για την επιλογή και διαμόρφωση του χώρου διαλείμματος δεν ζητήθηκε καν η γνώμη του σωματείου, δηλαδή των εργαζομένων, δηλαδή αυτών που θα τον χρησιμοποιούν.


Γνωρίζουμε ότι δεν έχετε τέτοια υποχρέωση αλλά αλήθεια θα ήταν κάτι κακό;
Το Σωματείο μας αναζήτησε την κατάλληλη πληροφόρηση σύμφωνα με την οποία διαπιστώσαμε ότι ο χώρος είναι εντελώς ακατάλληλος για να χρησιμοποιείται για χώρος διαλείμματος.
Επίσης, ήδη στην σημερινή βάρδια (5/5/2022) λιποθύμησε συνάδελφος μετά από το διάλειμμα γιατί πέρα των άλλων στο χώρο υπάρχουν μυρωδιές οι οποίες δεν γνωρίζουμε από τι προέρχονται.
Ως εκ τούτου, σας γνωρίζουμε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε το διάλειμμά μας εκεί που το κάναμε μέχρι πρότινος και μέχρι να δημιουργηθεί χώρος όπως ακριβώς θα πρέπει να είναι για να μπορούμε να παίρνουμε μια ανάσα, εμείς που είμαστε ο καταλυτικός παράγοντας για να βγει η παραγωγή!
Διάλειμμα με κίνδυνο της ζωής μας και στο πατάρι δεν κάνουμε!

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ιούνιος 2023
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Π.Α.ΜΕ. Web Radio