ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΙΚΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Όλοι στο συλλαλητήριο στις 24 Οκτώβρη ενάντια στο αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο
Μετά τις δυο απεργιακές κινητοποιήσεις στις 24 Σεπτέμβρη και στις 2 Οκτώβρη, μετά από το συλλαλητήριο στις 17 Οκτώβρη κλιμακώνουμε με νέο Συλλαλητήριο στις 24 Οκτώβρη.Διαδηλώνουμε εναντία στο νομοσχέδιο-σκούπα που έχει στο στόχαστρο το χτύπημα των κλαδικών συμβάσεων, τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες.Που πραγματοποιεί όλες τις οδηγίες του Σ.Ε.Β γκρεμίζοντας όσα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα στην περίοδο της κρίσης.


Να το πάρει τώρα πίσω η κυβέρνηση της ΝΔ. Παλεύουμε κόντρα στα εμπόδια που βάζει η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ, που σπέρνει σύγχυση και μοιρολατρία και κάνει ότι μπορεί για να υπάρξει σιγή νεκροταφείου, ξοφλώντας με αυτόν τον τρόπο τις δεσμεύσεις της απέναντι στην κυβέρνηση, στο ΣΕΒ και τις άλλες εργοδοτικές ενώσεις για στήριξη των μέτρων.
Τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων , να πάρουν όλα τα απαραίτητα μετρά για την δυναμική συμμέτοχη στο συλλαλητήριο . Με το σύνθημα "Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα! Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωή με δικαιώματα" να δώσουμε τη μάχη της ενημέρωσης δυναμώνοντας το ρεύμα αντίστασης στην αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων. Τέλος , καλούμε τους συναδέλφους του κλάδου να συμμετέχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε κάθε πόλη.
• Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες.
 Κάτω τα χέρια από το δικαίωμά μας στην συλλογική οργάνωση και πάλη.
 Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα των εργαζόμενων στην απεργία.
 Δουλειά με σύγχρονα δικαιώματα και όχι δούλοι στον 21ο αιώνα
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ 6.30 ΜΜ
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΣΤΙΣ 6.00 ΜΜ

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ιούνιος 2020
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Π.Α.ΜΕ. Web Radio