ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Η Πανελληνια Ομοσπονδια Εργατοτεχνιτών και Υπάλληλων Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών καταδικάζει την ιμπεριαλιστική επέμβαση της Τουρκίας η οποία γίνεται με την συναίνεση των Η.Π.Α, αυξάνοντας τον κίνδυνο ευρύτερης ανάφλεξης για τους λαούς της περιοχής. Επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά ο βρώμικος ρόλος του ΝΑΤΟ, ως παράγοντας ανασφάλειας για τους λαούς, που εγγυάται μόνο πολέμους και προσφυγιά. Για το κυνήγι του κέρδους δεν διστάζουν να κάνουν πολέμους σκοτώνοντας εκατομμύρια ανθρώπους, ισοπεδώνοντας ολόκληρες χώρες όπως κάνουν τώρα στη Συρία ενώ παράλληλα προωθούν τις μπίζνες των μονοπωλίων.


Η εξελισσόμενη ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία βρίσκει απολύτως σύμφωνη την ελληνική αστική τάξη και τους πολιτικούς εκπροσώπους της. Στους ανταγωνισμούς που εντείνονται στην περιοχή μας, η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει εκεί που σταμάτησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και οι δύο αποτελούν τον καλύτερο σημαιοφόρο των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ και αυτό καταγράφηκε στην πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών Πομπέο και στην υπογραφή της νέας συμφωνίας Ελλάδας - ΗΠΑ για τις βάσεις.

Σε αυτές τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις , για τα συμφέροντα και των Ελλήνων βιομηχάνων – εφοπλιστών – τραπεζιτών, συμμετέχει και η χώρα μας δίνοντας γη, ύδωρ, αλλά και δις ευρώ στο δολοφονικό ΝΑΤΟ. Για αυτών τα συμφέροντα συμφώνησαν να βρίσκεται στο Αιγαίο, ολόκληρη Νατοϊκή αρμάδα αυξάνοντας τους κινδύνους για εμπλοκή της χώρας μας σε πολεμική σύρραξη, ενώ παράλληλη συμμετοχή υπάρχει και σε αντίστοιχες ενέργειες στα πλαίσια της Ε.Ε.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου απαιτείται να είναι ενήμεροι για όλες αυτές τις εξελίξεις. Να εκφραστεί τώρα μαζικά η αλληλεγγύη στο συριακό λαό, που ζει εδώ και χρόνια την κόλαση των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, τον ξεριζωμό, την προσφυγιά και τα άθλια κολαστήρια των hot spot.
Δυναμώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, ΕΕ.
Απαιτούμε να φύγουν οι Νατοϊκές βάσεις από την Ελλάδα.

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ιούνιος 2020
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Π.Α.ΜΕ. Web Radio