ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ

 Η ξετσιπωσιά της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ που εκφράζεται από τις παρατάξεις της ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΜΕΤΑ δεν έχει όρια. Ενώ έχουν πιαστεί με την γίδα στην πλάτη από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ όπου έχει αποκαλυφθεί η παραγωγή σωρεία νόθων αντιπροσώπων σε συνέδρια Εργατικών Κέντρων αλλά και σε αρχαιρεσίες σωματείων που ελέγχουν πανελλαδικά, έχουν το θράσος να ζητάνε και τα ρέστα. Στην συνάντηση που είχαν με την κυβέρνηση και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ζήτησαν στα συνέδρια των συνδικαλιστικών οργανώσεων και της ΓΣΕΕ να γίνονται παρουσία των ΜΑΤ και της ασφάλειας.Προσπαθούν να σταματήσουν την παραπέρα αποκάλυψη της βρώμικης δουλειάς που κάνουν για λογαριασμό του ΣΕΒ και της κυβέρνησης και που στόχο έχει να σταματήσει τους αγώνες και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων όπου σε αυτές πρωτοστατούν οι ταξικές δυνάμεις. Όμως είναι γελασμένοι ότι τέτοιες πρακτικές μπορούν να βάλουν εμπόδια στα συνδικάτα να σταματήσουν την ταξική πάλη και μάχη που διεξάγεται καθημερινά μέσα στα εργοστάσια και χώρους δουλειάς, ανάμεσα στο κεφάλαιο και τους εργάτες.
Αργά ή γρήγορα οι εργαζόμενοι θα στείλουν στα τσακίδια τους εργατοπατέρες, τους βιομήχανους, τις κυβερνήσεις τους, συνολικά αυτή την αντεργατική πολιτική που έχει κάνει κόλαση την ζωή μας.
Εμείς υποσχόμαστε σε όλους αυτούς ότι θα κάνουμε την νύχτα μέρα, κάθε μέρα ώστε να τους πετάξουμε από το σβέρκο που μας έχουν κάτσει και μας πίνουν το αίμα.
Καλούμε όλα τα σωματεία, όλους τους τίμιους συνδικαλιστές, όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο να συμπορευτούν με το ταξικό κίνημα για να αλλάξουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι συσχετισμοί στα συνδικάτα και στην ΓΣΕΕ. Να μπει όλο και περισσότερο στην ζωή και δράση από όλους το σύνθημα «Μπροστά οι δικές μας ανάγκες και όχι τα κέρδη των λίγων».

ΓΣΕΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ - ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ιανουάριος 2019
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Π.Α.ΜΕ. Web Radio