ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

 

Η κυβέρνηση με το σημερινό όργιο κυβερνητικού αυταρχισμού, αστυνομικής βίας και καταστολής, στις συμβολικές αγωνιστικές εκδηλώσεις για το πολυτεχνείο, θέλησε να κρύψει τις ευθύνες της για την κατάρρευση του δημόσιου συστήματος Υγείας, την έλλειψη των αναγκαίων μέτρων που οδηγούν καθημερινά σε χιλιάδες κρούσματα και δεκάδες θανάτους. Δεν τους πέρασε! Είναι βαθιά νυχτωμένη η κυβέρνηση της ΝΔ και όποιος άλλος νομίζει ότι θα ξεμπερδέψει με το αγωνιστικό και εξεγερτικό μήνυμα του Πολυτεχνείου. Το οργανωμένο λαϊκό κίνημα κάτω από όλες τις συνθήκες, θυμάται και τιμά όλους εκείνους που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν, έδωσαν και την ζωή τους ορθώνοντας το ανάστημα τους απέναντι στην Αμερικανονατοικη χούντα για την υπόθεση των πολιτικών και λαϊκών ελευθεριών.

Απέδειξε ότι μπορεί να πειθαρχεί με τα μέτρα και τις προφυλάξεις που αφορούν την υγεία αυτών και των οικογενειών τους. Η υγεία των εργαζομένων κινδυνεύει από τους προνομιακούς συνομιλητές της κυβέρνησης, τους κεφαλαιοκράτες, τους βιομηχάνους που μπροστά στα κέρδη τους μετέτρεψαν τις επιχειρήσεις τους σε κέντρο διασποράς της πανδημίας.

Η επίθεση αυτή δείχνει το τι θα ακολουθήσει, θέλουν να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου για να περάσουν τα νέα μέτρα που θα μας κάνουν σύγχρονους σκλάβους. Η κυβέρνηση και το αστικό κράτος τους θα μας βρίσκουν κάθε μέρα μπροστά τους, στον αγώνα για Υγεία, ζωή, δουλειά με δικαιώματα.

Το σύνθημα εκείνων των ημερών ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
αντηχεί μέχρι σήμερα στο μυαλό και αγγίζει τις καρδιές χιλιάδων εργαζομένων και λαϊκών ανθρώπων.

Τώρα να σημάνει ξεσηκωμός. Όλοι στην απεργία στις 26 Νοέμβρη.

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Απρίλιος 2021
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Π.Α.ΜΕ. Web Radio