ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ

To Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Παραγωγής Επισιτιστικών Προϊόντων Κεντρικής Μακεδονίας καταγγέλλει τη βάναυση επίθεση των δυνάμεων καταστολής εναντίον της αντιιμπεριαλιστικής διαδήλωσης της νεολαίας. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει βαρύτατες ευθύνες καθώς εμπλέκει τη χώρα πιο βαθιά στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς για λογαριασμό της άρχουσας τάξης και την ίδια στιγμή, δίνει εντολή στα ΜΑΤ να χτυπήσουν με δολοφονικό τρόπο τους διαδηλωτές, συλλαμβάνοντας μάλιστα δύο φοιτητές και φορτώνοντας τους αστήριχτες κατηγορίες. Καλούμε τους εργαζόμενους του κλάδου να δυναμώσουν τον αγώνα για αποδέσμευση της χώρας από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, για μια ζωή χωρίς πολέμους, προσφυγιά και εκμετάλλευση και να συμμετάσχουν μαζικά στα πλαίσια του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς στις κατά τόπους συγκεντρώσεις του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου.

Μάιος 2018