ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΡΕΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Στάση Εργασία που προκήρυξε το σωματείο μας σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Νηρέα στην Εύβοια. Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους του Νηρέα στη Θεσπρωτία και στο σωματείο τους, που παλεύουν να σταματήσει τώρα η μεθόδευση απόλυσης συναδέλφου που έχει πρωτοστατήσει για την ενδυνάμωση του σωματείου στο χώρο του. Την τακτική της τρομοκράτησης των συναδέλφων επιχείρησε να εφαρμόσει η εργοδοσία του Νηρέα και στις εγκαταστάσεις στην Καστέλα καλώντας για άλλη μια φορά την αστυνομία στην κινητοποίηση των εργαζομένων, προσπάθεια που για άλλη μια φορά έπεσε στο κενό.Απαιτούμε να σταματήσει τώρα κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων και παρεμπόδισης της συνδικαλιστικής δράσης. Διεκδικούμε υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και αυξήσεις μισθών.

Αύγουστος 2018