ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ

 


Όλοι στα συλλαλητήρια στις 6 Φεβρουαρίου σε όλη τη χώρα 

Απαντάμε με Απεργία την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου
Η κυβέρνηση της Ν.Δ , κλιμακώνοντας την επίθεση της σχεδιάζει να φέρει στη Βουλή για ψήφιση νέο Ασφαλιστικό.
Τα μαζικά - μαχητικά συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα ήταν η αρχή ενός μεγάλου παλλαϊκού ξεσηκωμού που απαιτείται να γίνει για την υπεράσπιση της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης. Έστειλαν αποφασιστικό μήνυμα στην κυβέρνηση και τους επιχειρηματικούς ομίλους. Η πολιτική που ξηλώνει την Κοινωνική Ασφάλιση και τη μετατρέπει σε τζόγο, που μετατρέπει τους εργαζόμενους σε επενδυτές, χωρίς καμία εγγύηση για τις απολαβές που θα έχουν παρά το γεγονός ότι θα πληρώνουν κανονικά τις εισφορές τους, δεν θα περάσει.
Κλιμακώνουμε με συλλαλητήριο στις 6/2 και απεργία στις 18/2

Καλούμε όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων, να πάρουν όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα για την δυναμική συμμετοχή στα συλλαλητήρια και για την επιτυχία της απεργίας.
Με το σύνθημα "Κάτω τα χέρια από την κοινωνική ασφάλιση, δημόσια - καθολική - κοινωνική ασφάλιση για όλους να δώσουμε τη μάχη της ενημέρωσης δυναμώνοντας το ρεύμα αντίστασης στην αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων.
Τέλος , καλούμε τους συναδέλφους του κλάδου να συμμετέχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις του κλάδου και του Π.Α.ΜΕ σε κάθε πόλη της χώρας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

 

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Φεβρουάριος 2020
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Π.Α.ΜΕ. Web Radio