ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΥΨΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΖΟΥΡΑ

Καταγγέλλουμε την τρομοκρατία ενάντια στους εργαζόμενους στις πτηνοτροφικές επιχειρήσεις συμφερόντων «ΖΟΥΡΑ», που αγωνίζονται για την υπεράσπιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων. Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε κινητοποιήσεις ενάντια στις απολύσεις των συναδέλφων τους στις οποίες προχώρησε η εταιρεία, ενάντια στην εκ περιτροπής εργασία που έχει επιβάλει η εργοδοσία, παλεύουν για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, για άμεσα μέτρα για την προστασία της υγείας και της ασφάλειάς τους.


Η εργοδοσία έδειξε για άλλη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο και προσπάθησε να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους. Αξιοποίησε τον κρατικό μηχανισμό, έγιναν μέχρι και συλλήψεις μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του επιχειρησιακού σωματείου.

Καταγγέλλουμε αυτές τις μεθόδους που μόνο στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους ώστε να δεχθούν το τσάκισμα των δικαιωμάτων τους.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους του κλάδου να συσπειρωθούν στα σωματεία τους, ενωμένοι σε μια γροθιά να αντιπαλέψουν τέτοιες μεθόδους και πρακτικές, αλλά και να βάλουν φρένο στη νέα επίθεση σε δικαιώματα και μισθούς που εξαπολύει η νέα κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υλοποιώντας το 3ο μνημόνιο.

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Οκτώβριος 2018
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Π.Α.ΜΕ. Web Radio