ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΗΡΕΑΣ

Το Δ.Σ. του Σωματείου της « ΕΝΩΣΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ» συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων της επιχείρησης ιχθυοκαλλιεργειών «ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε.» ενάντια στην απόφαση της επιχείρησης να προχωρήσει σε δεκάδες απολύσεις εργαζομένων με πρόσχημα τον μη επαγγελματισμό τους που , όλως περιέργως , ανακάλυψε μετά από δεκαετίες δουλειάς. Η Διοίκηση του «ΝΗΡΕΑ» προχωρεί σ' αυτές τις απολύσεις έχοντας στο πλευρό της το νομοθετικό – αντεργατικό οπλοστάσιο που παρέχει η κυβέρνηση της Ν.Δ. , όπως και οι προηγούμενες των ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και μάλιστα σε περιόδους που η κρίση του συστήματος γιγαντώνει τη φτώχεια , την ανεργία , την εξαθλίωση. Οι εργαζόμενοι ένα όπλο έχουν, αυτό της ενότητας και του αγώνα, για να μην περάσουν οι απολύσεις , η υποταγή και η τρομοκρατία. Απαιτούμε να ανακληθούν τώρα όλες οι απολύσεις στο «ΝΗΡΕΑ Α.Ε.».

Οκτώβριος 2020