ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ ΓΙΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Με τελεσίδικη απόφαση το δικαστήριο όρισε νέο ΔΣ στην ΟΙΥΕ με αποκλειστική ευθύνη την πραγματοποίηση του Συνεδρίου της, αποτελούμενο από πρόσωπα που «.....παρέχουν τα εχέγγυα ότι θα εκτελέσουν με τον προσήκοντα τρόπο και την προσήκουσα επιμέλεια τα καθήκοντα που τους ανατίθενται....» (βλ. κείμενο απόφασης). Στα πρόσωπα αυτά δεν περιλαμβάνονται οι Καραγεωργόπουλος-Βασιλόπουλος-Κυριακούλιας, δηλαδή ο απερχόμενος πρόεδρος και γενικός γραμματέας της ΟΙΥΕ, μέλη της ΕΕ και του ΔΣ της ΓΣΕΕ.


Το δικαστήριο πήρε υπόψη τα αδιάσειστα στοιχεία που προσκόμισαν τα εργατικά σωματεία, δέχτηκε το αίτημά τους και απέκλεισε τους επικεφαλής της συνδικαλιστικής μαφίας και των μηχανισμών ενσωμάτωσης των εργατικών συνδικάτων στους εργοδοτικούς σχεδιασμούς.
Τα αστικά δικαστήρια, που έχουν επανειλλημένα καταδικάσει απεργούς εργάτες, αγωνιστές, προφανώς και δεν έγιναν ξαφνικά προνομιακός χώρος για τις ταξικές δυνάμεις, για το ΠΑΜΕ. Ωστόσο, οι εμβληματικές φιγούρες της συνδικαλιστικής μαφίας πήραν ένα μήνυμα από το σύστημα που με τόσο ζήλο υπηρετούν: δεν έχουν εξασφαλισμένη την ανοχή του.
Παίζοντας στο δικό τους γήπεδο, στηριζόμενοι από τα αστικά κόμματα και τον κρατικό μηχανισμό, μέχρι και τους ναζιστές της Χ.Α., με συκοφαντίες και απειλές ενάντια στο ΠΑΜΕ, δεν μπόρεσαν να επιβάλλουν τα βρώμικα σχέδιά τους!
Έχοντας επίγνωση του αρνητικού για τους εργαζόμενους συσχετισμού που παραμένει στο συνδικαλιστικό κίνημα, το ΠΑΜΕ επιμένει στη συνέχεια του αγώνα για την οργάνωση των εργατών σε συνδικάτα που θα τα έχουν οι ίδιοι στα χέρια τους. Αυτό είναι το εργαλείο για να μπουν στο προσκήνιο οι σύγχρονες εργατικές-λαϊκές ανάγκες και να δυναμώσει το μέτωπο απέναντι στη μεγαλοεργοδοσία και σε όποια κυβέρνηση αναλάβει να την υπηρετήσει, το επόμενο διάστημα.
Οι εργαζόμενοι σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς πρέπει να αντιπαλέψουν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πείσμα τον εργοδοτικό – κυβερνητικό συνδικαλισμό, τη συνδικαλιστική μαφία, να απεγκλωβιστούν από το θανάσιμο εναγκαλισμό αυτών των δυνάμεων, να τις τσακίσουν οριστικά, μαζί με το βάρβαρο εκμεταλλευτικό σύστημα που υπηρετούν!

Γιώτα Ταβουλάρη
Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Φαρμακευτικών & Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας
Μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ
Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ιούνιος 2020
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Π.Α.ΜΕ. Web Radio