ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ 7 ΜΑΗ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

Η ομοσπονδία καλεί σε σύσκεψη τα πρωτοβάθμια Σωματεία και συνδικαλιστές της Αττικής την Τρίτη 7 Μάη και ώρα 6.30 μμ στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ (Πατησίων 69).

Συνεχίζουμε.
Ενάντια στη στρατηγική του κεφαλαίου και στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, διεκδικώντας αιτήματα που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες μας. Οργανώνουμε την πάλη σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο. Ενάντια στη δράση των ιμπεριαλιστικών ενώσεων της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, ενάντια στα δολοφονικά σχέδια και τις επεμβάσεις των ΗΠΑ και τη βαθύτερη εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Ενάντια στα σχέδια της συνδικαλιστικής μαφίας που θέλει να φυτέψει με το στανιό τους εργοδότες στα συνδικάτα, ενάντια συνολικά στην ενσωμάτωση και στην υποταγή στη στρατηγική του κεφαλαίου που καλεί ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός. Για συνδικάτα εργατών, μαζικά, που να λειτουργούν με δημοκρατικές διαδικασίες και να παλεύουν για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης

Μάιος 2019