ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ETUC ITUC ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΜΕ

Με μια προκλητική, εμετική ανακοίνωση, αντιγραφή του κειμένου του αρχηγού της φασιστικής Χρυσής Αυγής, οι ETUC-ITUC επιτίθενται στους αγωνιστές συνδικαλιστές της Ελλάδας που κινητοποιούνται τόσα χρόνια ενάντια στα μνημόνια και τα αντεργατικά μέτρα, αποκαλώντας τους «κακοποιούς»!!! Σε κοινή τους ανακοίνωση η Συνομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (ETUC) και η Διεθνής Συνδικαλιστική Συνομοσπονδία (ITUC), τα όργανα των πολυεθνικών, των ΝΑΤΟ-ΕΕ στο συνδικαλιστικό κίνημα, αποκαλούν τους δεκάδες αντιπροσώπους στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, τους Προέδρους Ομοσπονδιών, Εργατικών Κέντρων και Συνδικάτων της Ελλάδας «εγκληματίες» και αποκαλούν την είσοδο των εκλεγμένων αντιπροσώπων στον χώρο του Συνεδρίου «εισβολή»!!!

Για αυτούς η Δημοκρατία προφανώς υλοποιείται με τον αποκλεισμό όσων διαφωνούν μαζί τους! Η Δημοκρατία τους είναι αυτή που χρησιμοποιεί ένοπλους μπράβους και στηρίζεται από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Η Δημοκρατία τους είναι Συνέδρια Συνδικάτων με Εργοδότες, δυνάμεις καταστολής, την Ασφάλεια, αλλά χωρίς εργάτες!!!
Η επίθεση, οι ύβρεις και η συκοφαντία εναντίον των εκλεγμένων συνδικαλιστών των Ελλήνων εργαζομένων είναι απόδειξη του ρόλου τους. ETUC-ITUC επιδιώκουν την διατήρηση στην ηγεσία της ΓΣΕΕ μια συνδικαλιστικής μαφίας και για αυτό επιδιώκουν τον αποκλεισμό της δεύτερης σε δύναμη παράταξης, της ΔΑΣ, από το Συνέδριο της Συνομοσπονδίας, την οποία αποκαλούν «σταλινική μειοψηφία»!!!. ETUC-ITUC αναπαράγουν ψέματα και συκοφαντίες που χρησιμοποιεί ενάντια στα ταξικά συνδικάτα η ναζιστική Χρυσή Αυγή. Ακόμη περισσότερο, αναπαράγουν τα φασιστικά καλέσματα για καταστολή και διώξεις εναντίον των Ελλήνων αγωνιστών Συνδικαλιστών.
• ETUC-ITUC μαζί με ΕΕ-ΔΝΤ και την συνδικαλιστική μαφία στην ηγεσία της ΓΣΕΕ στήριξαν με κάθε τρόπο την επιβολή των αντεργατικών μέτρων και των μνημονίων στην Ελλάδα.
• Η ITUC στο Συνέδριο της το 2010 είχε κύριο ομιλητή των Πρωθυπουργό της Ελλάδας που επέβαλλε το 1ο Μνημόνιο.
• Στο δημοψήφισμα του 2015, η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ με τη στήριξη των ETUC-ITUC κάλεσε τους εργαζόμενους να αποδεχτούν το 3ο Μνημόνιο των ΕΕ-ΔΝΤ.
• Επίσης συνυπέγραψαν το κόψιμο του βασικού μισθού πάνω από 30%, αποδέχτηκαν το τσάκισμα των εργατικών δικαιωμάτων.
• 40 χρόνια μετά την Δικτατορία φέρανε ξανά τις δυνάμεις καταστολής μέσα στα συνδικάτα και δέχονται τα συγχαρητήρια και τη στήριξη των δολοφόνων, φασιστών της Χρυσής Αυγής!
Οι τοποθετήσεις των ETUC-ITUC είναι ντροπή για κάθε Εργάτη, τίμιο Συνδικαλιστή! Αποτελούν κατάφωρη παραβίαση της ανεξαρτησίας των εθνικών συνδικαλιστικών οργανώσεων και ωμή παρέμβαση σε εσωτερικά ζητήματα μιας συνδικαλιστικής οργάνωσης.
Ακόμη περισσότερο, αποτελούν ευθεία επίθεση συκοφαντία και ύβρη εναντίον εκλεγμένων συνδικαλιστών μελών του Γενικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας Εργαζομένων Ελλάδας και της 2ης σε αυτή παράταξης, επειδή εκφράζουν την γραμμή της ταξικής πάλης και τη θέση για συνδικάτα εργατών όχι των κυβερνήσεων και των εργοδοτών.
Είναι τόσο προκλητική η ανακοίνωση των ETUC-ITUC που η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ επιχείρησε να αποκρύψει στην Ελληνική μετάφραση τις συγκεκριμένες εκφράσεις!

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της Ελλάδας, αλλά πλέον και πολλά ακόμη συνδικάτα με τις δικές του τοποθετήσεις και διαφορετικές αφετηρίες εκφράζουν την στήριξη τους στον αγώνα για Συνδικάτα Εργατών-Όχι των Εργοδοτών.
Κάθε Συνδικάτο, ανεξάρτητα της πολιτικής του τοποθέτησης και προσανατολισμού, εφόσον είναι συνδικάτο με εργάτες πρέπει να καταδικάσει την απροκάλυπτη, νέα παρέμβαση των ETUC-ITUC στα εσωτερικά ζητήματα του Ελληνικού Συνδικαλιστικού κινήματος.

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Φεβρουάριος 2020
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Π.Α.ΜΕ. Web Radio