ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓ.ΑΥΡΑ ΑΙΓΙΟΥ (COCA-COLA)

Το συνδικάτο γάλακτος τροφίμων και ποτών νομού Λάρισας καταγγείλει την απαράδεκτη και μεθοδευμένη προσπάθεια διαγραφής της συναδέλφισσας Γεωργίας Στεφανάκου (στέλεχος του ΠΑΜΕ και μέλος της διοίκηση; της ομοσπονδίας ) από το σωματείο της στο εργοστάσιο της ΑΥΡΑ-ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ στο Αίγιο. (τροποποίησαν το καταστατικό εν αγνοία των εργαζομένων ).


Ο λόγος είναι προφανής! Τόσο η διεύθυνση της κόκα κόλα όσο και οι ξεπουλημένοι στην εργοδοσία συνδικαλιστές του εν λόγω σωματείου δεν μπορούν να χωνέψουν ότι στο εργοστάσιο υπάρχουν και έντιμοι εργαζόμενοι και συνδικαλιστές που βρήκαν τη δύναμη να καταγγείλουν τη διαπλοκή της διοίκηση; του σωματείου με την εργοδοσία και αφού δεν μπόρεσαν να την κάνουν να σιωπήσει τώρα μεθοδεύουν την απομόνωση της από τους άλλους εργαζόμενους!
Αυτοί είναι οι εργοδοτικοί συνδικαλιστές του σωματείου της ΑΥΡΑ που χρόνια τώρα εκτελούν εντολές της εργοδοσία; με το αζημίωτο βέβαια! που έχουν καθίσει μόνιμα στο σβέρκο των εργαζομένων και προκειμένου να διατηρήσουν τα προνόμιά τους χρησιμοποιούν όλες τις μεθόδους !
Έτσι λειτουργεί η πολυεθνική ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ που χρόνια τώρα συγκέντρωσε αμύθητα πλούτη από την εκμετάλλευση των εργαζομένων και των Ελλήνων καταναλωτών και τώρα μετακομίζει την βασική παραγωγή της σε τρίτες χώρες για να ξεζουμίσει και άλλου; λαούς και εργαζόμενους!
Καλούμε τους εργαζόμενου; στο εν λόγω εργοστάσιο να μην επιτρέψουν αυτό τον ξεπεσμό του εργοδοτικού συνδικαλισμού στο σωματείο τους! Καλούμε την ομοσπονδία και τα σωματεία του κλάδου μα; να σηκώσουν κίνημα διαμαρτυρίας και καταδίκη; του εργοδοτικού συνδικαλισμού στην ΑΥΡΑ!
Η απόφαση αυτή να σταλεί σε όλα τα συνδικάτα του κλάδου καθώς και σε όλα τα δευτεροβάθμια όργανα του σ.κ. και να μοιραστεί σε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου στο νομό Λάρισας.

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Μάιος 2022
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Π.Α.ΜΕ. Web Radio