ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΜΣΤΕΛ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Συμπληρώνονται φέτος 44 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό του λαού και της νεολαίας τον Νοέμβρη του 1973, ενάντια στην αμερικανοκίνητη φασιστική δικτατορία. Η εξέγερση του Νοέμβρη ήταν η κορύφωση της αγωνιστικής πορείας της νεολαίας, των εργαζομένων και του λαϊκού κινήματος για ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αποτελούν παρακαταθήκη οι αγώνες του λαού μας αλλά και οδηγό για τα δικά μας αγωνιστικά βήματα Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!

Σήμερα που εμείς οι εργαζόμενοι οδηγούμαστε στην εξαθλίωση και την καταπάτηση ακόμη και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας με ανεργία, με απληρωσιά, με φτωχοποίηση, με μετανάστευση των παιδιών μας κατ' απαίτηση του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΕΕ - ΔΝΤ και του υπαλληλικού τους προσωπικού, χρέος όλων μας να
σταθούμε όρθιοι, να οργανώσουμε την αντίστασή μας, να μην συμβιβαστούμε με την φτώχεια και την χαμοζωή.
Οι εργαζόμενοι έχουμε την πείρα και την δύναμη να βαδίσουμε μπροστά για ένα μέλλον που μας ανήκει.
Το Σωματείο μας τιμώντας την εξέγερση του Πολυτεχνείου θα συμμετάσχει στην αυριανή πορεία στην αμερικανική πρεσβεία στις 18.00

Δεκέμβριος 2017