ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ

Συνάδελφοι-σες

Το Δ.Σ. του Συνδικάτου καταγγέλλει την εργοδοσία της Ελληνικής Χαλυβουργίας για τις ομαδικές απολύσεις που προχώρησε σήμερα το πρωί.

Ο Μάνεσης για άλλη μια φορά γίνεται λαγός στα αντεργατικά σχέδια του ΣΕΒ, έχοντας τις πλάτες της κυβέρνησης και της ΓΣΕΕ που με την αναβάθμιση του Ανώτατου Συμβουλίου Εργασίας προχωράει σε ομαδικές απολύσεις νομιμοποιώντας αυτές τις απολύσεις αλλά και επόμενες στο μέλλον.

Αυτή είναι η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται κυβέρνηση και βιομήχανοι, αυτή είναι η πρόταση τους για την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Καλούμε τους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να μην εφησυχάζονται από τις υποσχέσεις και τα ταξίματα για νέες θέσεις εργασίας.

Θέλουν να απαλλαγούν από τους εργαζόμενους και να τους αντικαταστήσουν με φτηνότερους, να ξεφορτωθούνε τους εργαζόμενους σε πιθανές συγχωνεύσεις ομίλων και εργοστασίων.

Καλούμε τους εργαζόμενους να γυρίσουν τις πλάτες στους ξεπουλημένους συνδικαλιστές που στηρίζουν αυτή την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ και να στηρίξουν δυναμικά το ταξικό Συνδικάτο του κλάδου και να παλέψουν ενάντια στις πολιτικές της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που μπροστά στην εξυπηρέτηση των αφεντικών τους δε διστάζουν να πετάξουν στο δρόμο εκατοντάδες εργάτες για να αυξήσουν τα κέρδη τους.

ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ- ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ-ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Μάρτιος 2018
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Π.Α.ΜΕ. Web Radio