ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ EMFI ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ TASTY FOODS

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ TASTY

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου και οι εργαζόμενοι εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζόμενων και του επιχειρησιακού σωματείου της TASTY που προχωρούν σε 24ωρη Απεργία την Πέμπτη 15/10 για την υπογραφή Επιχειρησιακής ΣΣΕ. Συνάδελφοι και συναδέλφισσες αυτή η μάχη που δίνεται είναι και δική μας. Ο αγώνας για την υπογραφή Επιχειρησιακής ΣΣΕ με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και τα ημερομίσθια είναι για όλους μας πρωταρχικός στόχος.

Μόνο η Επιχειρησιακή με ικανοποιητικές αυξήσεις, που καλύπτει όλους τους εργαζόμενους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις μπορεί να εξασφαλίσει τις πραγματικές μας ανάγκες. Για ασφάλεια στη δουλειά, για ξεκούραση, για ικανοποιητικές αποδοχές. Για να μπορούμε να ζούμε εμείς και οι οικογένειες μας καλύτερα παρότι πριν.

Όλοι μαζί οι εργαζόμενοι μέσα από την συλλογική μας δράση και συσπειρωμένοι να βάλουμε φραγμό στις όποιες ορέξεις και σχεδιασμούς της εργοδοσίας.

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Νοέμβριος 2026
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Π.Α.ΜΕ. Web Radio