ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 24 ΓΕΝΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΣΑΤ-ΔΕΗ ( ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 11-15 5ος όροφος –ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ Γ΄ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ κατω από το Ε.Κ.Α.)

ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ – ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Το Συνδικάτο καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου ανεξάρτητα με τη σχέση εργασίας,(εργολαβικοί,εποχικοί,ενοικιαζόμενοι,αντιπρόσωποι) στην γενική συνέλευση την Κυριακή 24 Γενάρη στις 10.30 το πρωί. Να αποφασίσουμε και να οργανώσουμε τη συμμετοχή μας στα εργοστάσια του κλάδου για ΑΠΕΡΓΙΑ. Να αποσυρθεί τώρα ο αντιασφαλιστικός νόμος έκτρωμα της κυβέρνησης

Το Δ.Σ. του Συνδικάτου έχει πάρει απόφαση για απεργία , ενάντια στο νόμο έκτρωμα για το ασφαλιστικό και την κοινωνική ασφάλιση που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και που είναι διαχρονική απαίτηση των βιομηχάνων και των μονοπωλίων.

Με αυτόν τον νόμο νομιμοποιούν όλους τους προηγούμενους και φέρνουν την ζωή των εργαζομένων σε ακόμα χειρότερη μοίρα, δηλαδή δουλειά ως τα 67 με σύνταξη ψίχουλα για τους περισσότερους. Σφαγιάζουν τις κύριες και επικουρικές συντάξεις για τους νυν και τους επόμενους συνταξιούχους. Νομοθετούν νέο υπολογισμό της σύνταξης, που θα υπολογίζεται στο σύνολο του εργασιακού βίου, με τους μισθούς σήμερα να παραμένουν στα 586 και 511 ευρώ. Μιλάνε για ένα πιο δίκαιο ασφαλιστικό, που δήθεν κόβουν τις υψηλές συντάξεις. Η αλήθεια είναι ότι θα τσακιστούν όλες οι συντάξεις, αφού μόνο με την αλλαγή του υπολογισμού αυτές θα μειωθούν κατά 30% και αν συνυπολογίσουμε και το ΕΚΑΣ που το έπαιρναν οι χαμηλοσυνταξιούχοι θα καταλάβουμε ποιος είναι ο πραγματικός τους στόχος. Ποια γυναίκα στον κλάδο θα μπορέσει να δουλεύει μέχρι τα 67 της χρόνια; Πως θα πάρουν σύνταξη οι νέοι εργαζόμενοι, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, με εργολαβίες, με λίγα μεροκάματα τον μήνα; Η πάλη για το ασφαλιστικό περνάει πρώτα από την πάλη για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, με κλαδικές συμβάσεις, με δικαιώματα..

Να μην παρασυρθεί κανείς από τον ύπουλο ρόλο της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ. Αυτοί που χύνουν σήμερα κροκοδείλια δάκρια και σηκώνουν επαναστατικές κορώνες, αυτοί έχουν συναινέσει τους κοινωνικούς διαλόγους, στη στήριξη της πολιτικής της Ε.Ε. και όλων των κυβερνήσεων, που έχουν σκοπό την κερδοφορία των μονοπωλίων και την ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας.

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ – Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΣΤΟΣ

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο, σε ξεσηκωμό, να συμμετέχουν στην Γενική Συνέλευση. Να συζητήσουμε και να οργανώσουμε την επιτυχία της ΑΠΕΡΓΙΑΣ στα εργοστάσια του κλάδου, στην Αττική. Να μην μείνει κανείς και καμία έξω από αυτή την μάχη. Όλοι στους δρόμους, να νεκρώσουν όλα τα εργοστάσια, να μην δουλέψει καμία μηχανή.
Ή οι ανάγκες των βιομηχάνων ή οι δικές μας. Ή θα πληρώσουν αυτοί ή θα τους ανατρέψουμε! Άλλος δρόμος δεν υπάρχει!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ - ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ

 

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Σεπτέμβριος 2022
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Π.Α.ΜΕ. Web Radio