ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ Ν ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας στηρίζει τον αγώνα της μικρομεσαίων αγροτών για το δικαίωμα να παραμείνουν στα χωράφια τους και να ζουν με αξιοπρέπεια τις οικογένειές τους. Στην συνεχιζόμενη σφοδρή επίθεση μεγαλοεργοδοσίας-κυβέρνησης-ΕΕ που τσακίζει ότι έχει απομείνει από εργασιακά δικαιώματα, καταργεί οριστικά τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης, ξεκληρίζει φτωχούς αγρότες και μικρούς επαγγελματίες με τη δυσβάσταχτη φορολογία, απαντάμε ενιαία και δυναμικά.

Το ΔΣ του Συνδικάτου χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας για συλλαλητήριο και αποφασίζει 3ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 15/01/16 από τις 12:00-15:00.

Καλούμε τα μέλη του Συνδικάτου σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο στη Δαλαμανάρα στις 12:30.

Καλούμε επίσης τα εργατικά σωματεία και τους μαζικούς φορείς του νομού σε ανάλογες αποφάσεις.
Δίνουμε την πρώτη απάντηση στην κυβέρνηση την προσεχή Παρασκευή και προετοιμάζουμε την ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ για το ασφαλιστικό.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Αύγουστος 2022