ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ Ν ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
Το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Νομού Ηρακλείου στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων – συμβασιούχων της καθαριότητας στην μάντρα του δήμου Ηρακλείου και αντιπροσωπεία της διοίκησης του βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα τους. Η ομηρία που του έχουν καταδικάσει Κυβερνήσεις και Δημοτική Αρχή πρέπει να σταματήσει. Οι εργαζόμενοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και διεκδικούν μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη δικαιώματα.


Καταγγέλλουμε επίσης, τον απαράδεκτο εμπαιγμό της Δημοτικής Αρχής που από τη μια δηλώνει πως οι εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και από την άλλη με τους νομικούς της συμβούλους αρνείται να στηρίξει τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι για να μη χάσουν τις δουλειές τους.
Ταυτόχρονα καλούμε κάθε εργαζόμενο του κλάδου, κάθε δημότη, κάθε άνθρωπο του μόχθου να στηρίξει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στη μάντρα του Δήμου και παράλληλα να οργανωθεί περαιτέρω για να απαντήσει μαζικά και αγωνιστικά στην καθημερινή ανασφάλεια που βιώνουμε όλοι μας.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΤΗ ΜΑΝΤΡΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
Μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη δικαιώματα
Μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ιούνιος 2024
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Π.Α.ΜΕ. Web Radio