ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ


Με τις πλάτες της κυβέρνησης και αξιοποιώντας όλα τα όπλα που έχει στα χέρια της,όπως τον νόμο Χατζηδάκη, η εργοδοσία της ΜΑΛΑΜΑ-ΤΙΝΑ ανεπιτυχώς προσπαθεί να τρομοκρατήσει και να κάμψει τους απερ-γούς.Με τις ενέργειες της, προκαλεί τους εργαζόμενους και το κοινό περί δικαίου αίσθημα όλων των πολιτών. Συγκεκριμένα,έχει στήσει και συνεχίζει να απασχολεί απεργοσπαστι-κό μηχανισμό, στους χώρους του εργοστασίου στο Καλοχώρι. Ο τελευταίος συγκροτήθηκε παράνομα εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων και συνε-χίζει να λειτουργεί, με την ανοχή των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών,τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η απεργία των εργαζομένων.


Οι εργαζόμενοι με την οργάνωση τους,τον αγώνα τους και την αλλη-λεγγύη, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να δώσουν απάντηση σε κυβέρνηση και εργοδοσία.Μπορούν να εμποδίσουν και να τσακίσουν στη πράξη τουςαντεργατικούς νόμους και την εφαρμογή τους.
Το Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση «Μαλαματίνα» καλεί τους αρμόδιους κρατικούς φορείς να σταματήσουν να κάνουν τα στραβά μάτια απέναντι στις εργοδοτικές αυθαιρεσίες της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ. Καλεί όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν με την έμπρακτη αλληλεγγύη τους τον δίκαιο αγώνα των απολυμένων.

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ιούλιος 2026
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Π.Α.ΜΕ. Web Radio