ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ Ν ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ


Το σωματείο μας στέκεται στο πλευρό των εργαζόμενων της «Μαλαματίνα» που εδώ και δύο μήνες βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις, απαιτώντας ανάκληση των 15 απολύσεων και υπογραφή ΣΣΕ . Καταγγέλλουμε την απόφαση της εργοδοσίας να απολύσει τον Γιάννη Φραγκίδη, πρόεδρο του Σωματείου και της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών και τον Άρη Μερκενίδη, πρόεδρο του Συνδικάτου Οδηγών, Πωλητών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών, Βορείου Ελλάδος.


Η εταιρεία αξιοποιεί τον νόμο έκτρωμα του Χατζιδάκη, που έχει καταδικάσει στην πράξη το σύνολο των εργαζομένων, την καταστολή και τους απεργοσπαστικούς μηχανισμούς, απολύει συνδικαλιστές ώστε να επικρατήσει σιγή νεκροταφείου και να καταπνίξει τον αγώνα των εργαζομένων.
Στόχος εργοδοσίας και κυβέρνησης είναι να χτυπήσουν το συνδικαλιστικό κίνημα, να γονατίσουν τους εργαζόμενους, να τσακίσουν το δικαίωμα στην απεργία και να αφαιρέσουν κάθε δυνατότητα αγωνιστικής διεκδίκησης για τη βελτίωση των όρων εργασίας.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ
Στην οργάνωση η δύναμη
στον αγώνα η ελπίδα

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ιούλιος 2026
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Π.Α.ΜΕ. Web Radio