ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΟΥ

Η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών Αθηνών για την αποφυλάκιση του καταδικασμένου εγκληματία χρυσαυγίτη Νίκου Μίχου αποτελεί πρόκληση απέναντι στα θύματα της Χρυσής Αυγής. Αποτελεί πρόκληση απέναντι στους εργαζόμενους και τα συνδικάτα που αγωνίζονται για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης, ενάντια στον φασισμό που ήταν και είναι χρήσιμο όπλο του συστήματος .


Η διαφαινόμενη συστηματική άρση ακόμη και αυτών των επιεικών ποινών που είχαν επιβληθεί στους χρυσαυγίτες εγκληματίες, οδηγεί σε επανεμφάνιση ακροδεξιών-ναζιστικών πυρήνων, σε νέο «φούσκωμα» της φασιστικής εγκληματικής δράσης απέναντι στον αγωνιζόμενο λαό και τη νεολαία.
Το εργατικό κίνημα της χώρας μας, η αγωνιζόμενη νεολαία μαζικά, μαχητικά και αποφασιστικά καταδίκασαν και απομόνωσαν την Χρυσή Αυγή. Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό δεν σταματά όσο υπάρχει η πολιτική της φτώχειας, της ανεργίας, της εκμετάλλευσης που αξιοποιεί και καλλιεργεί τον φασισμό και τον ρατσισμό.
Δυναμώνουμε τον αγώνα για τα σύγχρονα δικαιώματα της εργατικής τάξης. Δυναμώνουμε τον αγώνα για την απομόνωση των μαντρόσκυλων των αφεντικών, των εγκληματιών φασιστών.

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ιούλιος 2022
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Π.Α.ΜΕ. Web Radio