ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Κ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΘ


Σύσκεψη Σωματείων στις 26/8 για την προετοιμασία της αγωνιστική κινητοποίηση στη ΔΕΘ
Σύσκεψη την Πέμπτη 26 Αυγούστου στις 8 μ.μ. στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη για την οργάνωση της πάλης και για την προετοιμασία της αγωνιστικής κινητοποίησης για τα εγκαίνια της ΔΕΘ διοργανώνουν τα Σωματεία της Θεσσαλονίκης, Τροφίμων - Ποτών Κ. Μακεδονίας, Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων, Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, Οικοδόμων και Ένωση Εμποροϋπαλλήλων .
Θα ακολουθήσει συναυλία αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους. Στο χώρο θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.
Συντονίζουμε τον αγώνα μας, οργανώνουμε την πάλη για τη ζωή μας. Προετοιμάζουμε την αγωνιστική κινητοποίηση για τα εγκαίνια της ΔΕΘ.


Συνεχίζουμε, δυναμώνουμε την πάλη για την προστασία της ζωής μας, για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, για να μείνει στα χαρτιά το πρόσφατο αντεργατικό έκτρωμα, για να καταργηθούν οι αντεργατικοί νόμοι της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων. Την ίδια στιγμή που οι πυρκαγιές άφησαν χιλιάδες στο δρόμο, που χιλιάδες στρέμματα δάσους έγιναν στάχτη από τις εγκληματικές πολιτικές όλων των κυβερνήσεων που στο βωμό της κερδοφορίας των λίγων θυσιάζουν το περιβάλλον, που εν μέσω των μεταλλάξεων της πανδημίας, συνεχίζουν να υπάρχουν τα τεράστια κενά και οι ελλείψεις στα νοσοκομεία, η κυβέρνηση εντείνει την επίθεση ενάντια στους εργαζόμενους για χάρη των εργοδοτών.
Με όπλο την πλούσια πείρα από τους αγώνες που δώσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, την κάθε μορφής αλληλεγγύη μας προς τους πυρόπληκτους συναδέλφους μας, οργανώνουμε τις επόμενες μάχες μας, συντονίζουμε τη δράση μας.
Καλούμε όλα τα σωματεία, τους εργαζόμενους της Θεσσαλονίκης, σε σύσκεψη, την Πέμπτη, 26/8, στις 20:00, στο Λευκό Πύργο για να οργανώσουμε την πάλη μας, για να προετοιμάσουμε την αγωνιστική κινητοποίηση για τα εγκαίνια της ΔΕΘ.
Θα ακολουθήσει συναυλία αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους.
Στο χώρο θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.
Ο λαός θα σώσει τον λαό
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Οκτώβριος 2021
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Π.Α.ΜΕ. Web Radio