ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ

H Ομοσπονδία Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του, για τον ξαφνικό χαμό του συναδέλφου Βασίλη Μινούδη εργαζόμενου στην επιχείρηση της ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε στο Πλατύ Ημαθίας. Το τραγικό συμβάν επιβεβαιώνει την λυσσαλέα επίθεση που δέχεται η ζωή της εργατικής τάξης για να αυγατίσουν τα κέρδη των βιομηχάνων. Είναι τεράστιες οι ευθύνες τόσο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όσο και των προηγούμενων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ όπου με τους εκατοντάδες νόμους που ψήφισαν και διατηρούν στο ακέραιο, ρίχνουν νερό στο μύλο της ασυδοσίας της εργοδοσίας και επιβάλουν την εργασιακή ζούγκλα. Με την πολιτική που εφαρμόζουν διέλυσαν τις εργασιακές σχέσεις, χτύπησαν και συνεχίζουν να χτυπούν τα συνδικαλιστικά δικαιώματα, τσάκισαν το μεροκάματο και δημιούργησαν συνθήκες «γαλέρας» για την πλειοψηφία της εργατικής τάξης.

Αυτή είναι η "νέα εποχή" της δήθεν «δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης», του τέλους των μνημονίων, που μπροστά στο μέγιστο δυνατό κέρδος των επιχειρηματικών ομίλων δεν λογαριάζει ούτε την ίδια τη ζωή των εργαζομένων. Αυτή η ανάπτυξη είναι συνώνυμη της εντατικοποίησης και της υπερεκμετάλλευσης της εργασίας, της ενίσχυσης της εργοδοτικής επίθεσης.

Σύσσωμη η διοίκηση της Ομοσπονδίας σε αυτές τις δύσκολες ώρες, στέκεται δίπλα στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου μας.

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ιούλιος 2019
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Π.Α.ΜΕ. Web Radio