ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ 2019

Συνάδελφοι να συνεδριάσουν άμεσα τα Δ.Σ ενόψει της Πρωτομαγιάς και να πάρουν απόφαση για Απεργία. Μέχρι την Πρωτομαγιά να πραγματοποιηθούν Γ.Σ, συσκέψεις και περιοδείες στα εργοστάσια και τους χώρους δουλειάς. Να γίνει συζήτηση για την συνέχεια του αγώνα που αφορά την υπογραφή κλαδικής Σ.Σ.Ε. Να αναδειχτεί η κοροϊδία της κυβέρνησης, του ΣΕΒ και των εργοδοτών στο ζήτημα της πολιτικής των μισθών που εφαρμόζουν. Να αναδειχτεί η σαπίλα του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού, οι αθλιότητες της συνδικαλιστικής μαφίας που ελέγχει τη ΓΣΕΕ και που αποκάλυψαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, μπροστά στο 37ο συνέδριο. Να αναδειχθούν οι δύο γραμμές στο εργατικό κίνημα δηλαδή η γραμμή της υποταγής και συναίνεσης και η γραμμή της υπεράσπισης και διεκδίκησης των εργατικών δικαιωμάτων.

Η έκπτωτη διοίκηση της ΓΣΕΕ δεν μπορεί και δεν έχει το δικαίω

μα να αποφασίσει απεργία.
Το χρέος και το καθήκον πέφτει στην ομοσπονδία και σε όλα τα Σωματεία μας.

Οι μέρες είναι λίγες, μέχρι την Πρωτομαγιά προετοιμάζουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να δώσουμε την μάχη της Απεργίας και των συγκεντρώσεων που θα γίνουν σε όλη τη χώρα.

Μάιος 2019