ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
- Πληροφοριακά Στοιχεία
- Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2019 11:10
Καταγγέλουμε σε όλη την εργατική τάξη την πλειοψηφία της απερχόμενης διοίκησης της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΠΑΣΚΕ - Ομάδα Βασιλόπουλου) για τις άθλιες μεθόδους που χρησιμοποίησε ώστε να επιβάλει τους νόθους και μαϊμού αντιπροσώπους στο συνέδριο. Με μπράβους, φουσκωτούς και ποινικούς γέμισε το ξενοδοχείο NOVOTEL που θα γίνονταν οι εργασίες για να επιβάλλει την νομιμοποίηση των διευθυντικών στελεχών, εργοδοτών και εφοπλιστών που παρουσιάζονταν ως εκλεγμένοι σύνεδροι.
Μεγάλη ευθύνη έχει και η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΜΕΤΑ) για αυτό το χάλι. Η παρουσία ασφαλιτών, ΜΑΤ και όλων αυτών σε συνέδρια, Ε.Κ. και ομοσπονδιών, δείχνει τον ξεπεσμό τους.
Η ομοσπονδία, τα συνδικάτα μας, τους λέμε ότι συνέδριο στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ θα γίνει μόνο με πραγματικούς αντιπροσώπους και όχι με νόθους και μαϊμούδες. Θέλουμε πραγματικά συνέδρια εργατών και όχι συνέδρια εργοδοτών.
Η ομοσπονδία μας τις ίδιες μέρες πραγματοποίησε το 30ο συνέδριο της με πραγματικούς αντιπροσώπους και υπαρκτά συνδικάτα. Ένα συνέδριο φτιαγμένο από εργάτες για εργάτες χωρίς νόθους και μπράβους. Σε αντίθετη κατεύθυνση του αίσχους που προσπάθησαν να στήσουν οι εργατοπατέρες της ΟΙΥΕ.
Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλα τα σωματεία να καταδικάσουν αυτές τις μαφιόζικες πρακτικές.
Να διώξουν τους εργοδότες (Καραγεωργόπουλος) μέσα από τα σπλάχνα τους.
Να στείλουν όλους αυτούς στα τσακίδια για να μπορέσει το εργατικό κίνημα στην χώρα μας να ανασυνταχθεί και να περάσει στην αντεπίθεση.
Δυναμώνουμε τα ταξικά συνδικάτα, τις ομοσπονδίες, τα Ε.Κ, το ΠΑΜΕ.
Συγκεντρώνουμε όλες τις δυνάμεις απέναντι στην εργοδοσία, την κυβέρνηση, τους κρατικούς μηχανισμούς, για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.
ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
ΕΞΩ Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΘΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ


