ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής των συνδικάτων και των εργαζομένων του κλάδου να συμμετέχουν στο εργατο-αγροτικό συλλαλητήριο που αποφάσισε η πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στις 1.30 μμ στην πλατεία Βάθης, στην Αθήνα. Η ομοσπονδία γάλακτος τροφίμων και ποτών είναι στο πλευρό και στηρίζει τον αγώνα της φτωχής αγροτιάς. Ένας αγώνας ενάντια στην φορολεηλασία του ήδη πετσοκομμένου εισοδήματος της αγροτικής οικογένειας, στο παραπέρα τσάκισμα των ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους, στο ξεκλήρισμα χιλιάδων αγροτών και κτηνοτρόφων από το χωράφι και το κοπάδι που οδηγεί αυτή η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με την ΚΑΠ της ΕΕ.


Εμείς οι εργαζόμενοι στον κλάδο των τροφίμων και ποτών γνωρίζουμε από πρώτο χέρι την άγρια επίθεση της κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΣΕΒ. Οι ανατροπές στα εργασιακά και στα δικαιώματα μας είναι καθημερινός στόχος όλων των βιομηχάνων μέσα στους χώρους δουλειάς, ώστε να αυξήσουν την εκμετάλλευση, να αποσπάσουν μεγαλύτερα κέρδη σε βάρος μας.
Ο εχθρός είναι ο ίδιος, οι μεγάλοι μονοπωλιακοί όμιλοι.
Άρα και ο αγώνας των εργατών και αγροτών είναι κοινός και αλληλέγγυος.
Η κοινωνική συμμαχία των εργατών, αγροτών και αυτοαπασχολούμενων μπορεί και πρέπει να δυναμώσει ακόμα περισσότερο, ώστε να αποτρέψει σήμερα τα νέα αντιλαϊκά μέτρα, αύριο να ανατρέψει το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα που ζούμε, να γευτούμε όλοι εμείς, τον τεράστιο πλούτο που παράγουμε.
Προϋπόθεση να γίνει αυτό είναι να απαλλαγούμε μια για πάντα από τους δυνάστες μας.

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Νοέμβριος 2025
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Π.Α.ΜΕ. Web Radio