ΟΙ ΑΣΧΡΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ PFS (ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ FOOD SERVICE) ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η διοίκηση της ομοσπονδίας καταγγέλει την εταιρεία PFS (ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ FOOD SERVICE) η οποία επέδωσε εξώδικο προς την αναπληρωτή γραμματέα του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν Λάρισας. Το εξώδικο αναφέρει την συμμετοχή της συναδέλφισας στην πανελλαδική τηλεδιάσκεψη της ΟΓΕ (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) με θέμα «ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ». Η εν λόγω εταιρεία ζητάει με το εξώδικο να υπογράψει δήλωση μετάνοιας η συνάδελφος, ότι όσα ανέφερε στην διαδυκτικακή εκδήλωση δεν αφορούν την εταιρεία PFS. Η συναδέλφισα αναφέρθηκε γενικώς για τον κλάδο και δεν αναφέρθηκε καν στην συγκεκριμένη εταιρεία.

Η εργοδοσία παίρνει αέρα στα πανιά της από την πολιτική της κυβέρνησης. Με αυταρχικό τρόπο προσπαθεί να στοχοποιήσει την συνάδελφο για την πρωτοπόρο δράση της μέσα στο εργοστάσιο, επιδιώκει να διαμορφώσει κλίμα τρομοκρατίας ώστε κανένας εργαζόμενος να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να διεκδικήσει τα δικαιώματα του.

Καλούμε τους εργαζόμενους στην επιχείρηση να συσπειρωθούν στο συνδικάτο της περιοχής, να αποτρέψουν με αποφασιστικότητα την επίθεση που έχει εξαπολύσει η εργοδοσία σε βάρος τους.

Απαιτούμε από την εργοδοσία να μαζέψει πίσω το απαράδεκτο εξώδικο.
Την προειδοποιούμε ότι δεν θα ανεχτούμε απειλές, εκβιασμούς, περιστολή των πολιτικών και συνδικαλιστικών ελευθεριών των εργαζομένων.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ
Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ

 

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αύγουστος 2022
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Π.Α.ΜΕ. Web Radio