ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

 

Η κυβέρνηση της ΝΔ επιστράτευσε ΜΑΤ και αστυνομία απέναντι στους μαθητές που αγωνίζονται για ασφαλή λειτουργία των σχολείων τους, με λιγότερους μαθητές ανά τάξη, με προσλήψεις καθηγητών, καθαριστριών και άλλα μέτρα για την ασφάλεια της υγείας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Στη σημερινή κινητοποίηση των μαθητών, των παιδιών μας, στο υπουργείο Παιδείας, οι αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν με δακρυγόνα και βομβίδες κρότου - λάμψης.


Ως εδώ! Τέρμα στο όργιο καταστολής που εξαπολύει η κυβέρνηση απέναντι σε όσους αγωνίζονται ακόμη και σε μικρά παιδιά με σκοπό να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες που έχει για τις μεγάλες ελλείψεις στα σχολεία, την άρνησή της να πάρει ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας των παιδιών μας και όλων των εργαζομένων.
Καλούμε όλα τα σωματεία, τους εργαζόμενους στον κλάδο, να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση καταγγελίας και καταδίκης αυτής της πολιτικής για την καταστολή και την βία απέναντι στους μαθητές σήμερα στις 6 μ.μ., έξω από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη (Μετρό Κατεχάκη).
Οι μαθητές δεν είναι μόνοι τους στον αγώνα που δίνουν.
Μαθητές – Εργατιά, μια φωνή και μια γροθιά!!

 

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Μάρτιος 2024
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Π.Α.ΜΕ. Web Radio