ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ Ν.ΧΑΝΙΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΕΣΤΛΕ

Το Δ.Σ. του σωματείου Τροφίμων- Ποτών Ν.Χανίων ανακοινώνει ότι στηρίζει τη μάχη που δίνουν οι εργαζόμενοι στη NESTLE να μην περάσουν οι μειώσεις μισθών και οι ατομικές συμβάσεις που θέλει να επιβάλει η εργοδοσία με ότι αυτό συνεπάγεται στην εξαφάνιση εργατικών δικαιωμάτων και πέρα από τους μισθούς.

Συνάδελφοι
Η εμπειρία που έρχεται από το εργατικό κίνημα είναι πλούσια. Κανένας εργοδότης δεν αρκείται στα κέρδη που κάθε φορά έχει στη διάθεση του και τα οποία πάντα βγαίνουν από τα χέρια των εργαζομένων. Πάντα ο στόχος είναι πόσα περισσότερα θα βγάλουν από την εργατική δύναμη που έχουν στη διάθεσή τους. Καμία κυβέρνηση δεν παραχώρησε ποτέ εργατικά δικαιώματα. Ότι κατάφεραν στην ιστορία οι εργάτες το κατάφεραν με πάλη.
Οι επίθεση που δέχονται σήμερα οι εργαζόμενοι της NESTLE δεν είναι η πρώτη, ούτε θα είναι η τελευταία. Κάθε υποχώρηση που κάνουν οι εργαζόμενοι είναι άλλο ένα βήμα πίσω στην αξιοπρέπεια της λαϊκής εργατικής οικογένειας. Κάθε βήμα πίσω για το καλό της επιχείρησης ή στο όνομα του φόβου και της ανεργίας εμείς οι ίδιοι οι εργάτες καταδικάζουμε τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας, τους αυριανούς εργάτες στην εξαθλίωση, σε μια ζωή χωρίς δικαιώματα, σε περισσότερη και διαρκεί ανεργία.
ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ιούνιος 2021
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Π.Α.ΜΕ. Web Radio