ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΖΟΥΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Πρόσφυγες και μετανάστες που καθημερινά υποφέρουν είναι και αυτοί θύματα των σχεδιασμών που κάνουν τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα για να εκμεταλλευτούν τις χώρες τους. Βιομήχανοι, εφοπλιστές και τραπεζίτες μπροστά στην κερδοφορία δε διστάζουν να κάνουν τα μεγαλύτερα εγκλήματα. Άντρες, γυναίκες, παιδιά πεθαίνουν καθημερινά στη προσπάθεια να φύγουν μακριά από τις χώρες τους που είναι σίγουρος ο θάνατος. Όσοι καταφέρνουν να γλιτώσουν και να φτάσουν σε μια άλλη χώρα γίνονται και πάλι θύματα των ίδιων συμφερόντων που τους χρησιμοποιούν ως φτηνό κρέας για τις μηχανές τους.


Με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου μας καλέσαμε όλους τους συναδέλφους να δώσουμε το κοτόπουλο που δικαιούμαστε κάθε εβδομάδα στους πρόσφυγες και μετανάστες. Επειδή μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί ούτε ένας συνάδελφος που να μην έχει συμφωνήσει, παρακαλούμε αν κάποιος επιθυμεί να μην το δώσει, να το δηλώσει στο Διοικητικό Συμβούλιο. Επίσης, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που έγινε στις 27/09/2015 έγινε πρόταση από μία συνάδελφο να προσφέρουμε και το γάλα μιας μέρας που παίρνουμε. Επειδή και σε αυτήν την πρόταση υπήρχε γενική συμφωνία, παρακαλούμε αν κάποιος επιθυμεί να μην το δώσει, να το δηλώσει επίσης στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Χαιρετίζουμε τη μεγάλη ανταπόκριση όλων των συναδέλφων στην πρωτοβουλία για αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και μετανάστες. Αν και 3,5 μήνες απλήρωτοι γνωρίζουμε ότι η αλληλεγγύη είναι όπλο της εργατικής τάξης και του λαού.

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ιούλιος 2021
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Π.Α.ΜΕ. Web Radio