ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ PEPSICO HBH ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι απατούμε εδώ και τώρα να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την υπογραφή κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας στα επίπεδα του 2009.Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση του ΣΕΒ και των εργοδοτών, καθώς έχουν στείλει στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους, έχουν κλείσει και έχουν μεταφέρει εργοστάσια σε άλλες χώρες για πιο φθηνά εργατικά χέρια, έχουν επιβάλλει μειώσεις μισθών μεσαιωνικές εργασιακές σχέσεις, εργολαβοποιήσεις με γνώμονα την ανταγωνιστικότητα και το κέρδος.

Λέμε όχι στον κατακερματισμό και στην πολυδιάσπαση των κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
Παλεύουμε ενωμένοι μαζί με την ομοσπονδία και τα κλαδικά συνδικάτα για την υπογραφή μίας και ενιαίας σύμβασης για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας για το δικαίωμα στην εργασία και την ζωή.

Συμμετέχουμε ενεργά στην κινητοποίηση του κλάδου που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 11 Ιουνίου για να στείλουμε το μήνυμα μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους ενάντια στα νέα μνημόνια και στις αντεργατικές αξιώσεις των βιομηχάνων και δίνουμε εξουσιοδότηση στο Δ.Σ. για γενική απεργία με ανοιχτή ημερομηνία ως μέτρο πίεσης.
Τέλος παλεύουμε για την κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων για δωρεάν υγεία, παιδεία για να ζήσουμε σαν άνθρωποι.

Ιούλιος 2021