ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΝΗΡΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Συνάδελφοι,
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον αγώνα των εργαζομένων των Ελληνικών Ιχθ/ών που βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις διεκδικώντας τα δεδουλευμένα πολλών μηνών. Η εταιρεία αφού τους ξεζούμισε τόσα χρόνια και ενώ τσέπωσε επιδοτήσεις, τους αφήνει συνέχεια απλήρωτους και προκλητικά απολύει τους πρωτοπόρους.

Τα προβλήματα του κάθε εργασιακού χώρου αφορούν ολόκληρη την εργατική τάξη γιατί γρήγορα έρχονται και στους άλλους. Κανένα πρόβλημα δε λύνεται εντός των τειχών μιας επιχείρησης.Η επίθεση στα εργατικά δικαιώματα είναι ενιαία και αργά ή γρήγορα εκφράζεται στη μια ή στην άλλη μορφή σε κάθε χώρο. Γι' αυτό και για να την αντιμετωπίσουμε απαιτείται αλληλεγγύη, συσπείρωση στην επιχείρηση,στον κλάδο και συνολικά στην εργατική τάξη. Με ταξική γραμμή πάλης διεκδικούμε τα δικαιώματά μας, την κάλυψη των αναγκών μας, τη ζωή μας.
ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ

Ιούνιος 2021