ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Ολοκληρώθηκε µε τη συγκρότηση σε σώµα η εκλογική διαδικασία του συνδικάτου τροφίµων και ποτών Εύβοιας - Βοιωτίας. Το πιο σηµαντικό στοιχείο ήταν η µεγάλη αύξηση της συµµετοχής, καθώς οι ψηφίσαντες έφτασαν τους 266 από 98 την προηγούµενη φορά σηµειώνοντας σηµαντική αύξηση 170%

 

Στην ανακοίνωσή του το κλαδικό συνδικάτο επισηµαίνει: Χαιρετίζουµε τη µεγάλη ανταπόκριση των συναδέλφων του κλάδου στο κάλεσµα για αποφασιστική ενίσχυση τον σωµατείου. Η συµµετοχή είναι το επιστέγασµα των αγώνων που έδωσε το συνδικάτο σε πoλλούς χώρους δουλειάς όλο το προηγούµενο διάστηµα, της συµβολής του στην οργάνωση των εργαζοµένων, της ταξικής του συνέπειας.

Η ενδυνάµωση αυτή αποτελεί παρακαταθήκη για τις µάχες που έχουµε µπροστά µας. Παράλληλα µεγαλώνουν οι ευθύνες στις οποίες πρέπει να ανταποκριθούµε το επόµενο διάσηµα. Συνεχίζουµε µε ακόµα µεγαλύτερη αισιοδοξία για την οργάνωση όλων των εργαζοµένων του κλάδου και την ενότητά τους, για την υπεράσπιση κάθε εργατικού δικαιώµατος, για την απόκρουση της αντιλαϊκής πολιτικής. Παλεύουµε για την ανασύνταξη τον εργατικού κινήµατος, την αλλαγή των συσχετισµών ενάντια στον εργοδοτικό - κυβερνητικό συνδικαλισµό. Μαζί µε όλη την εργατική τάξη και το λαό, εµείς που παράγουµε όλο τον πλούτο, διεκδικούµε τη ζωή που µας αξίζει».

 

NEWSLETTER

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα τελευταία μας νέα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ιούνιος 2021
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Π.Α.ΜΕ. Web Radio