ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 10πμ
ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ανεργία, φτώχεια, απλήρωτη εργασία, τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς. Δεν θα σταματήσουν πουθενά αν δεν τους σταματήσουμε. Με την παρέμβαση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ στους χώρους δουλειάς τα 3 τελευταία χρόνια που εκτιμάμε τη δράση μας, καταφέραμε να καθυστερήσουμε και σε αρκετές περιπτώσεις να ανατρέψουμε τους αντεργατικούς σχεδιασμούς. Δώσαμε λύσεις σε προβλήματα.

Αυτά τα αποτελέσματα ήρθαν από την μαζική συμμετοχή των συναδέλφων, την οργάνωση και ενότητα. Ήταν αποτελέσματα που αξιοποίησαν στα πλαίσια της ενότητας συνολικά τη μεγάλη δύναμη της εργατικής τάξης και του λαού.
Το πιο ουσιαστικό είναι ότι μέσα από την καθημερινή, ακούραστη δουλειά, σπάσαμε τη μοιρολατρία, το δεν γίνεται τίποτα, χτυπήσαμε τη λογική της ανάθεσης, περισσότεροι εργαζόμενοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Βήμα το βήμα φωτίσαμε το δρόμο της συγκέντρωσης δυνάμεων που πρέπει να ακολουθήσει η εργατική τάξη και ο λαός για να απαλλαγούμε από τους εκμεταλλευτές μας.
Ισχυρό ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ, ισχυροί οι εργαζόμενοι του κλάδου, στήριγμα όλης της εργατικής τάξης και του λαού στην περιοχή. Απέναντι στα αφεντικά, το κράτος τους και τους διακρατικούς τους μηχανισμούς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλοι.

Η επόμενη μέρα των εκλογών πρέπει να βρει πιο ισχυρό το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ μας, για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε πιο δυναμικά να συνεχίσουμε.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ